0 thoughts on “KQB har blivit publicerade igen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

King & Queen

Det är med stor ära..

Nu ska jag få göra något som sällan händer och det är att få visa en av mina kunders bilder från våran session. Boudoir bilder tar man för sin egna skull. Vill man visa dom Read more...

King & Queen

Positiva kommentarer..

Tidigare idag så mötte jag en av mina KQB modellers mamma, som berättade att hon hade fått sett en av bilderna får fotograferingen. Jag fick höra jätte mycket positiva och härliga kommentarer om både bild Read more...

King & Queen

Internationally published boudoir photographer

Jupp, det har hänt! Vi har blivit publicerad i en amerikanskt magasin. Vilket är helt sanslöst overkligt men samtidigt en väldigt härlig bekräftelse och egotripp. Dels pga att dom hittade lilla mig här i en Read more...