Det är dags, det är dags att presentera en väldigt speciell partner, Queen Diva Lina. Lina är vår kundkontakt och assistent på fotograferingar. Hon är en glad och trygg person som tillför mycket av det som KQB har saknat. Ni kommer få se mer av henne här på sidan och på FB. Självklart så har hon fått vara med om en boudoir-fotografering!

Så välkommen Lina! 🙂

Kqb Diva


0 thoughts on “Låt oss presentera Queen Diva Lina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

King & Queen

Internationally published boudoir photographer

Jupp, det har hänt! Vi har blivit publicerad i en amerikanskt magasin. Vilket är helt sanslöst overkligt men samtidigt en väldigt härlig bekräftelse och egotripp. Dels pga att dom hittade lilla mig här i en Read more...

King & Queen

Det är med stor ära..

Nu ska jag få göra något som sällan händer och det är att få visa en av mina kunders bilder från våran session. Boudoir bilder tar man för sin egna skull. Vill man visa dom Read more...

King & Queen

Påbörjat att uppdatera galleriet…

Eftersom det närmar sig för varje dag med våran reboot på hemsidan. Det kommer innebära att jag kommer ta bort bilder vi ha i galleriet nu och efterhand lägga in nya.. Bilder från kunder som Read more...