Vi har alltid kul när vi fotograferar, jag och Erika. Denna gång hade vi lika kul som alltid, men det var en speciell fotografering denna.  För det var den första som Lina var med på och assisterade. Det var också där och då som jag insåg hur bra komplement hon blir i KQB. Kommer att presentera henne i en senare post lite mer.
Vi var utanför studion men ändå inomhus, hemma hos henne. Boudoir är en riktigt rolig upplevelse!

 

erika2017 erika2017 erika2017 erika Erika

 

 

Categories: King & QueenKunder

0 thoughts on “Nya bilder för hemsidan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

King & Queen

En ny video till första sidan

Nu har jag lagt upp en video till första sidan. En video som är en del av kampen emot #dåligsjälvbild. Men också för att presentera KQB. Har lite idéer om hur detta kan användas på Read more...

King & Queen

Uppfattningar…

Uppfattningar.. Vi alla har dem.. Jag som kille har dem och det har  du med. Dock så tror jag att killar och tjejer har olika uppfattningar och framför allt när vi pratar om kroppen. Dels Read more...

King & Queen

Det är med stor ära..

Nu ska jag få göra något som sällan händer och det är att få visa en av mina kunders bilder från våran session. Boudoir bilder tar man för sin egna skull. Vill man visa dom Read more...