Vi har alltid kul när vi fotograferar, jag och Erika. Denna gång hade vi lika kul som alltid, men det var en speciell fotografering denna.  För det var den första som Lina var med på och assisterade. Det var också där och då som jag insåg hur bra komplement hon blir i KQB. Kommer att presentera henne i en senare post lite mer.
Vi var utanför studion men ändå inomhus, hemma hos henne. Boudoir är en riktigt rolig upplevelse!

 

erika2017 erika2017 erika2017 erika Erika

 

 

Categories: King & QueenKunder

0 thoughts on “Nya bilder för hemsidan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

King & Queen

Bilder ska man titta på i fysisk form..

Jag sitter här och lägger ihop lite ordrar från kunder och bilder från KQB egna fotograferingar. Vilket är nästan lika kul som själva fotograferingen och bildvisningen. Jag blir varje gång lika övertygad och nästan överrumplad Read more...

King & Queen

Reboot

Året har gått i en rasande fart. Vi har jobbat mycket och har även gjort en hel del förändringar i studion. Nya “miljöer” har byggts och massa annat har det fixats med. Hemsidan har hamnat Read more...

King & Queen

Skriv ut och sätt på spegeln!

Det här är något man borde säga till sig själv varje morgon när man står framför spegeln! För att om man säger det många gånger så börjar man snart känna sig så.. gäller det mesta Read more...